Invitatiile dragute au nevoie si de poze frumoase

Cu pzele sarace isi va pierde efectul chiar si cele mai frumoase invitatii. Cu pozele bine alese pe de altă parte, invitatiile vor impresiona destinatarul. De aceea ar fi bine să citiţi următoarele sfaturi privind selecţia pozelor. Fotografii bune sunt caracterizate prin calitate bună şi, de asemenea, printr-o stadializare corespunzătoare. Calitatea este reflectată în rezoluţie, claritate si lumina. Acest lucru poate fi realizat prin motive adecvate şi locul potrivit.

Rezolutia

Rezoluţia pentru poze este criteriul principal al calitatii mai ales dacă doriţi să le imprimaţi, deoarece pentru o calitate rezonabilă, aveţi nevoie de o fotografie cu o rezoluţie suficient de mare. Rezoluţia înseamnă aici numărul de pixeli de pe o anumită zonă. Mai mic numarul de pixeli, mai puţin rezultatul este frumos în imprimare. Pentru rezoluţia de imprimare de 300 dpi nu este ideal un indicator al rezoluţiei de exemplu de mărimea unui fişier, adică, un fişier JPG cu mai puţin de 500KB ceea ce nu vor fi, în general, suficientă. O dimensiune de fişier de aproximativ 2-4 MB ar fi acceptabile.

Claritatea

Chiar dacă fotografia este la o rezoluţia ideala, din păcate, aceasta nu înseamnă că rezultatul va va satisface in print. La selectarea pozelor, aveti grija cel putin la punctele cheie (de exemplu, fata de copilului Dvs.) ca sunt clare. Deoarece incertitudine intensifică presiunea şi imaginea apare foarte granulată sau "cu aspect granulat". Cu ochiul liber de pe computer această neclaritate este foarte greu de recunoscut. Sfat: facet-ti Zoom la fotografie şi urmăriţi cât de neclară este Imaginea . 

Luminozitatea si contrastul

Asiguraţi-vă ca in pozlel alese persoanele centrate nu sunt în umbră. Acest lucru vă permite cu uşurinţă de lumina, de exemplu, de soare să fie întotdeauna pe partea din faţă a oamenilor par a fi. Acordaţi o atenţie deosebită să se auto-imaginile pe care le-au destula lumina. În mod ideal, să luaţi imaginile afara cand soarele straluceste. Fotografii cu bliţul unui aparat de fotografiat digital nu sunt o experienţă foarte bună, iluminat de o lumina pura si computerul de calitate din ce în ce suferă.

Instruieste subiectul

Unii oameni se nasc cu abilitatea de a poza bine, restul trebuiesc “instruiti”. Cum sa se aseze si/sau in ce directie sa se uite pentru a-si expune trasaturile frumoase sau distincte. Tu faci pozele deci sarcina iti revine tie daca persoana fotografiata nu stie cum sa se aseze mai bine ca sa iasa pozele reusite.

Mod-ul Portrete

Majoritatea aparatelor de fotografiat (mai putin majoritatea SLR-urilor) au mai multe moduri prin care utilizatorul seteaza aparatul cand vrea sa faca o poza. Manual, Portrete, Peisaje, Prioritate diafragma, Macro.. va sunt cunoscute? Nu uitati sa va setati aparatul pe mod-ul Portrete atunci cand doriti sa imortalizati o persoana sau un grup de persoane.

PS

fa cat mai multe poze ca sa ai de unde alege, experimenteaza locuri, umbre, unghiuri diferite, unele “vor fi reusite” deabia cand ajungi acasa si le vezi pe monitor.
 • alegerea invitatiei

  Alegerea Invitatiei

  Pentru inceput, selectati modelul cu designul ce va place cel mai mult. Selectati culoarea dorita pentru modelul ales si cantitatea de invitati dorite, optional puteti selectati tipul de hirtie pe care doriti sa fie imprimate invitatiile. Dupa ce ati selectat toate optiunile, faceti click pe „Particularizare acuma”, dupa care se va deschide Invitatia in mod de personalizare.

 • personalizarea invitatiei

  Personalizarea Invitatiei

  In configuratorul de invitatii incarcati pozele dorite si editati-le dupa cum este necesar.Apoi inlocuiti textele din pagini ce este necesar cu textele personale. Faceti click pe ”Previzualizare” si verificati totul pentru precizie. Daca va-ti decis puteti conada direct adaugind Invitatia selectata in cosul de cuparaturi. Alternativ, aveti posibilitatea sa salvati invitatiile pentru a finaliza comanda ulterior.

 • alte optiuni

  Alte optiuni

  Alegeţi din optiunile noastre potrivite: plicurile suplimentare pentru fiecare invitatie, etichete de adresa adresa sau plastifiere. Faceti Click pe produsele dorite şi adaugatile în coş. mergeti la coşul de cumpărături şi finalizati comanda.

Familymoments va pune la dispozitie mai multe tipuri de hirtie pentru invitatiile Dvs. din care puteti alge:

Hirtie Mata Fina(alba)

Mattes Feinstpapier

Hârtie noastra standard este o hârtie albă, fină putin catifelata, rigiditate înaltă şi sensibilitate scăzută la zgârieturi.

Hirtie putin structurata (alba)

Mattes Feinstpapier

Această hârtie albă are o structură uşora cu dungi. Este potrivit pentru invitatiile mai simple cu culori mai aprinse, pentru ai red un efect mai placut invitatiei Dvs..

Hirtie putin structurata (crem)

Mattes Feinstpapier

Aceast tip de hirtie de culoare crem, cu o structură ondulată se potriveste perfect cu invitatiile cu un fundal mai deschis cum ar fi albul.

Hirtie lucioasa (culoarea perlei)

Mattes Feinstpapier

Aceast tip de hirtie este o reminiscenţă a unei perle uşor lucioase: alb acoperit cu un luciu strălucit. Un efect frumos pentru un aspect deosebit.

Dupa selectarea invitatiei aveti posibilitatea sa o personalizati cu poze Dvs. Facind click pe zona pentru poze din previzualizare puteti incarca poze si ulterior sa le editati. Pozele trebuie sa fie in format JPG si deobicei ca dimensiune are mai multi MB (cu o rezolutie cit mai mare). Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi pagina noastră Sfaturi poză.

Editare foto
In configurator aveti posibilitatea de a edita pozele Dvs. Aveti posibilitatea sa scalati pozele, sale miscati pentru selectia unei zone anumite, sa le rotiti. De asemenea, puteti folosi efectele pentru poze cum ar fi transformate din color in alb-negru sau sepia.

Calitatea pozelor
La selectarea pozelor, ar trebui sa se acorde o mare atentie la calitate, si anume pozele trebuie sa aiba o rezolutie suficienta, sa fie clare si destul de puternice sa nu fie intunecate. Configuratorul nostru va va spune daca rezolutia nu este suficienta.

Plicurile noastre sunt realizate la o calitate foarte mare, din hirtie usor texturata si cu sigiliu, Dupa ce ati adaugat tipul de invitatie in cosul de cumparaturi puteti alege din optiunile Extra numarul dorit de plicuri albe sau colore pentru invitatia Dvs si sa le adaugati si pe astea in cosul de cumparaturi.

Oferim plicuri in culori asortate pentru invitatiile Dvs. fara costuri suplimentare fata de plicurile albe. aproape toate culorile ce sunt folosite la tipurile de invitatii le detinem si pentru plicuri. Va rugam sa cititi informatii detaliate pe pagina de ajutor

 • alegerea invitatiei

  Karte auswählen

  Wählen Sie zuerst das Kartendesign, dass Ihnen am besten gefällt. Bestimmen Sie danach Farbe und Format der Karte und legen Sie die gewünschte Bestellmenge der Karten fest. Optional können Sie auch die Papiersorte ändern. Haben Sie alles ausgewählt, klicken Sie auf "Jetzt personalisieren" und öffnen Sie unseren Karten-Konfigurator.

 • personalizarea invitatiei

  Karte personalisieren

  Im Karten-Konfigurator laden Sie Ihre Fotos hoch und bearbeiten diese nach Bedarf. Geben Sie dann Ihre persönlichen Texte ein. Klicken Sie auf "Weiter zur Vorschau" und prüfen Sie alles auf Richtigkeit. Möchten Sie direkt bestellen, legen Sie Ihre Karten in den Warenkorb. Alternativ können Sie Ihre Karten auf dem Merkzettel speichern, um Sie zu einem späteren Zeitpunkt fertig zu stellen

 • alte optiuni

  Extras auswählen

  Wählen Sie aus unseren passenden Extras: Briefumschläge, Adressaufkleber und transparente Einlegeblätter. Klicken Sie auf die Produkte und legen Sie sie in den Warenkorb. Gehen Sie zum Warenkorb und schließen Sie die Bestellung ab.