Întrebări frecvente şi răspunsuri

Aici puteţi găsi raspuns la cele mai importante şi frecvente întrebări despre produsele noastre si magazinul nostru online. Dacă aveţi întrebări ne puteti contacta prin telefon sau prin e-mail contact@familymoments.ro.

De ce lucram cu plata in avans?

Suntem nevoiti sa facem acest lucru deoarece produsele noastre sunt personalizate si devin irecuperabile in cazul unei comenzi false.

Referitor la comenzi


Daca trebuie sa faci unele modificari ale datelor, dupa ce ai trimis avizul final(bunul de tipar) pentru realizarea comenzii, te rugam sa ne suni imediat. Vei fi anuntat in ce stadiu se afla comanda, si, va fi nevoie sa achiti contravaloarea cheltuielilor suplimentare. De aceea, recomandam verificarea cu atentie a datele introduse inainte de inregistrarea comenzii si reverificarea ulterioara a email-ului trimis de noi, evitand astfel costuri inutile.

Anularea comenzii

Te rugam sa ne suni cat se poate repede sau sa ne anunti pe email, daca trebuie sa anulezi comanda.

Executarea comenzii

Dupa inregistrarea comenzii , datele introduse vor fi procesate si verificate daca sunt complete. De aceea va rugam sa verificati datele introduse de Dvs in formularul de comanda inaintea plasarii comenzii. Dupa ce vom primi confirmarea platii pentru comanda plasata designerii nostri vor trece la executarea comenzii.
In mod normal, comanda va fi realizata si expediata in cel mult 4 zile lucratoare de la data confirmarii platii.

Mod de plata

Avand in vedere faptul ca produsele noastre sunt personalizate, orice comanda va fi luata in considerare numai dupa confirmarea platii.
Plata se va face de la orice banca prin foaie de varsamant, ordin de plata (inclusiv prin internet banking) in contul specificat in email-ul de confirmare a comenzii. Pentru operativitate se recomanda ca plata comenzii sa se efectueze la o sucursala a bancii indicate in factura proforma sau, daca plata se face la alta banca, dovada platii sa ne fie trimisa prin email la adresa orders@familymoments.ro.
Important:Va rugam sa precizati pe documentul de plata numarul comenzii dumneavoastra.

Cat platesc?

Trebuie sa platiti suma transmisa de noi in primul e-mail trimis prin care v-am confirmat detaliile si numarul comenzii dvs.

Poate plati altcineva in locul meu ?

Da, poate plati oricine in locul dvs, cu conditia sa fie specificat in ordinul de plata sau mandatul postal/e-mandat numarul comenzii dvs., si eventual si numele persoanei de contact din formularul de comanda.

Se mai adauga in plus vreo taxa pe langa pretul afisat pe Internet ?

Nu, pretul afisat pe Internet este tot ce veti avea de platit. Asadar personalizarea este gratuita, TVA-ul este inclus. La ataxele percepute de noi mai sunt suprtate si taxele de curierat rapid ce vor fi incluse in datele de facturare si care veti avea posibiliatea sa le vizualizati la selectarea metodei de livrae inaintea plasarii comenzii. De obicei taxele de livrare sunt intre 16.50 RON si 32 RON. Prin curierat rapid invitatiile ajung la dvs direct la destinatie .

 • alegerea invitatiei

  Alegerea Invitatiei

  Pentru inceput, selectati modelul cu designul ce va place cel mai mult. Selectati culoarea dorita pentru modelul ales si cantitatea de invitati dorite, optional puteti selectati tipul de hirtie pe care doriti sa fie imprimate invitatiile. Dupa ce ati selectat toate optiunile, faceti click pe „Particularizare acuma”, dupa care se va deschide Invitatia in mod de personalizare.

 • personalizarea invitatiei

  Personalizarea Invitatiei

  In configuratorul de invitatii incarcati pozele dorite si editati-le dupa cum este necesar.Apoi inlocuiti textele din pagini ce este necesar cu textele personale. Faceti click pe ”Previzualizare” si verificati totul pentru precizie. Daca va-ti decis puteti conada direct adaugind Invitatia selectata in cosul de cuparaturi. Alternativ, aveti posibilitatea sa salvati invitatiile pentru a finaliza comanda ulterior.

 • alte optiuni

  Alte optiuni

  Alegeţi din optiunile noastre potrivite: plicurile suplimentare pentru fiecare invitatie, etichete de adresa adresa sau plastifiere. Faceti Click pe produsele dorite şi adaugatile în coş. mergeti la coşul de cumpărături şi finalizati comanda.

Familymoments va pune la dispozitie mai multe tipuri de hirtie pentru invitatiile Dvs. din care puteti alge:

Hirtie Mata Fina(alba)

Mattes Feinstpapier

Hârtie noastra standard este o hârtie albă, fină putin catifelata, rigiditate înaltă şi sensibilitate scăzută la zgârieturi.

Hirtie putin structurata (alba)

Mattes Feinstpapier

Această hârtie albă are o structură uşora cu dungi. Este potrivit pentru invitatiile mai simple cu culori mai aprinse, pentru ai red un efect mai placut invitatiei Dvs..

Hirtie putin structurata (crem)

Mattes Feinstpapier

Aceast tip de hirtie de culoare crem, cu o structură ondulată se potriveste perfect cu invitatiile cu un fundal mai deschis cum ar fi albul.

Hirtie lucioasa (culoarea perlei)

Mattes Feinstpapier

Aceast tip de hirtie este o reminiscenţă a unei perle uşor lucioase: alb acoperit cu un luciu strălucit. Un efect frumos pentru un aspect deosebit.

Dupa selectarea invitatiei aveti posibilitatea sa o personalizati cu poze Dvs. Facind click pe zona pentru poze din previzualizare puteti incarca poze si ulterior sa le editati. Pozele trebuie sa fie in format JPG si deobicei ca dimensiune are mai multi MB (cu o rezolutie cit mai mare). Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi pagina noastră Sfaturi poză.

Editare foto
In configurator aveti posibilitatea de a edita pozele Dvs. Aveti posibilitatea sa scalati pozele, sale miscati pentru selectia unei zone anumite, sa le rotiti. De asemenea, puteti folosi efectele pentru poze cum ar fi transformate din color in alb-negru sau sepia.

Calitatea pozelor
La selectarea pozelor, ar trebui sa se acorde o mare atentie la calitate, si anume pozele trebuie sa aiba o rezolutie suficienta, sa fie clare si destul de puternice sa nu fie intunecate. Configuratorul nostru va va spune daca rezolutia nu este suficienta.

Plicurile noastre sunt realizate la o calitate foarte mare, din hirtie usor texturata si cu sigiliu, Dupa ce ati adaugat tipul de invitatie in cosul de cumparaturi puteti alege din optiunile Extra numarul dorit de plicuri albe sau colore pentru invitatia Dvs si sa le adaugati si pe astea in cosul de cumparaturi.

Oferim plicuri in culori asortate pentru invitatiile Dvs. fara costuri suplimentare fata de plicurile albe. aproape toate culorile ce sunt folosite la tipurile de invitatii le detinem si pentru plicuri. Va rugam sa cititi informatii detaliate pe pagina de ajutor

 • alegerea invitatiei

  Karte auswählen

  Wählen Sie zuerst das Kartendesign, dass Ihnen am besten gefällt. Bestimmen Sie danach Farbe und Format der Karte und legen Sie die gewünschte Bestellmenge der Karten fest. Optional können Sie auch die Papiersorte ändern. Haben Sie alles ausgewählt, klicken Sie auf "Jetzt personalisieren" und öffnen Sie unseren Karten-Konfigurator.

 • personalizarea invitatiei

  Karte personalisieren

  Im Karten-Konfigurator laden Sie Ihre Fotos hoch und bearbeiten diese nach Bedarf. Geben Sie dann Ihre persönlichen Texte ein. Klicken Sie auf "Weiter zur Vorschau" und prüfen Sie alles auf Richtigkeit. Möchten Sie direkt bestellen, legen Sie Ihre Karten in den Warenkorb. Alternativ können Sie Ihre Karten auf dem Merkzettel speichern, um Sie zu einem späteren Zeitpunkt fertig zu stellen

 • alte optiuni

  Extras auswählen

  Wählen Sie aus unseren passenden Extras: Briefumschläge, Adressaufkleber und transparente Einlegeblätter. Klicken Sie auf die Produkte und legen Sie sie in den Warenkorb. Gehen Sie zum Warenkorb und schließen Sie die Bestellung ab.